Hitta din träningslust hos oss

F&S Abrahamsberg består av öppna lokaler i två våningsplan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I spinninghallen och gruppträningshallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda, får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. På F&S Abrahamsberg finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Abrahamsberg

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personlig tränare: Jeanette Larsson

PT Jeanette Larsson kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barnvagn i gymmet

Vi erbjuder dig som nybliven förälder att ta med ditt barn in i gymmet vardagar kl 09:00-11:00. Av säkerhetsskäl måste barnet vara fastspänd i sin vagn, babyskydd eller babysitter. Kom ihåg hjulskydden om du vill ta in vagnen, oavsett väder. Övriga tider får inga barn vistas i gymmet. Skötbord finns på toaletten vid receptionen.

På gång på F&S Abrahamsberg

Stängt för puts och fix 15-21 juli

Under vecka 29, den 15-21 juli 2019 har vi sommarstängt för puts och fix på F&S Abrahamsberg. Varmt välkommen till någon av våra närliggande anläggningar under tiden!

 

bastuhink

Sugen på att basta i sommar?

Under perioden 1 juli-11 augusti 2019 låter vi bastun vara avstängd för att spara energi och vara lite snällare mot miljön. Säg gärna till i receptionen innan träningen om du är sugen på att basta så sätter vi igång den!

Morgonpigg? Starta dagen med Spin distans!

Spin distans är effektiv konditionsträning utan konstigheter och en chans att träna dig riktigt skönt svettig!

Nu har vi ännu fler morgonpass. Välkommen måndagar och tisdagar kl 07.00 samt torsdagar kl 07.15. Boka som vanligt i passbokningen.

Uthyrd hall på lördagar

Lördagar kl 13.30-15.30 är vår hall uthyrd. Därför har vi inga pass under den perioden i vårt schema.

Men vårt gym är självklart öppet så varmt välkommen in till det!

Välkommen till Seniorklubben!

Seniorklubben är en del av F&S utbud som riktar sig till dig som är äldre och tycker att den vanliga träningen på Friskis har blivit för tuff. På F&S Abrahamsberg kör vi Seniorklubben cirkel på onsdagar klockan 9.00. Övningarna är allsidiga och funktionella med fokus på muskler och styrka. Efter varje träning finns möjligheter att umgås över en fika. Passet bokas som vanligt i schemat.

Läs mer om Seniorklubben här

Aktuellt

Parkering

I anslutning till anläggningen finns 20 platser som alltid är tillgängliga för dig som medlem under våra öppettider, maxtid 2 timmar med P-skiva. Det finns också avgiftsbelagda parkeringsplatser på Registervägen och på andra sidan Drottningholmsvägen med bara några minuters gångavstånd till anläggningen.

Enskild dusch

På nederplanet finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på en av våra toaletter. 

Tillgänglighet

Anläggning i två plan med hiss. Två rullstolsanpassade toaletter varav en med duschplats. Backen upp till entrén är dock brant.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Cecilia Blomberg

här finns vi

här finns vi