Träning i gym för dig som tonåring

Vi har 13 års gräns i vårt gym. Från 13 år är du välkommen att träna i vårt gym/multihall efter att du gått vår kurs Gym tonår. 

 

Gym tonår

Vi vill att du ska få så bra start som möjligt och lära dig rätt teknik för att kunna använda våra redskap. Därför behöver du som är från 13 och till och med 15 år, gå kursen Gym tonår innan du börjar träna i vårt gym/multihall. 

Gym tonår er en introduktionskurs i mindre grupp, med målsättningen att du ska kunna träna styrketräning i gymmet på egen hand. Kursen består av två tillfällen, som båda är 60 minuter. Under de två olika tillfällena går vi igenom: 

Tillfälle 1 Under första tillfället lär du dig hur du kan värma upp kroppen på gymmet, samt styrketräning med speciellt utvalda övningar, tillsammans med en utbildad tränare. Du kommer även att få ett träningsprogram.

Tillfälle 2 Under tillfälle två deltar du på ett pass Plaza tonår

 

Hur bokar jag Gym tonår? 

  1. För att kunna delta på Gym tonår, behöver du först köpa ett träningskort och medlemskap (tillsammans med målsman). Våra kortpriser hittar du här. Kortet börjar sen att gälla efter att du gått Gym tonår tillfälle 1 & 2. Kurstillfällena på Gym tonår är gratis. 
  2. I samband med att du köper kortet i receptionen, hjälper receptionsvärden dig med att boka in dig på tillfälle 1. 
  3. Efter att du har gått tillfälle 1, behöver du boka in dig på ett pass Plaza tonår, detta kan du antingen göra själv via vår bokningssida eller app. Alternativt be våra värdar i receptionen att boka in dig.
  4. När du klarar tillfälle 2, får du ett intyg att du gått Gym tonår. Detta tar du med dig till receptionen, för att få hjälp att aktivera ditt kort. Nu är du välkommen att träna på gymmet! 

För dig som är under 13

Om du som är under 13 år och vill träna, kan vi rekommendera något av våra barntillåtna pass. På barntillåtna pass kan du som är 6-12 år, i sällskap med en vuxen vara med på ett pass.

Läs mer om barntillåtna pass