Mega Mini-Röris!

Mini-Röris är en härlig och varierad rörelsestund för barn 3-6 år. Vi vill nu bjuda in Södertäljes förskolor till en dag med rörelseglädje, lekfulla låtar och roliga rörelser: Shuffla och Krokodilen kaj, rumpsnurr och snabbspring. Vanligtvis körs Mini-Röris i förskolan eller hemma i vardagsrummet. Men i höst kan du och din förskola testa nya Mini-Röris 6 i storformat, kom och skaka loss tillsammans!

När? 18 september 09:00-10:00
Pris? Gratis 
Vid frågor eller anmälan: Maila Towa@sodertalje.friskissvettis.se

Rörelseglädje för de yngsta

I klassrummet eller hemma. När överskottsenergin flödar över eller när ny fart och fokus behövs. Bara att härma och hänga på!

Rörispaus Sjuloopen

Spela video

Mini-Rörispaus Jorden runt

Spela video

Mer om Röris och Mini-Röris

Tankarna bakom

Blir någon överraskad av att Friskis&Svettis tar fram ett rörelseprogram för barn i skolan och förskolan? Knappast. Röris och Mini-Röris ligger helt i linje med människors förväntningar på Friskis&Svettis. Det är enkelt att vara med.

Läs mer

Bli rörelseinspiratör

Röris Live och Mini-Röris Live är inspirationsdagar för dig som vill börja använda Röris eller Mini-Röris. Det är upplevelsebaserade dagar vänder sig till dig som är pedagog, förälder eller annan vuxen som vill inspirera barn till rörelse. Inspirationsdagarna ger dig allt du behöver för att komma igång!

Läs mer

Hjärnan och rörelse

Susanne Wolmesjö, utbildare och föreläsare i neurosensormotorik, berättar i tre korta filmer om hur rörelse påverkar våra hjärnor när det gäller lärande, självkänsla och stress.

Spela video