Du som medlem äger din Friskisförening, tillsammans med alla andra medlemmar. Det innebär att du kan lämna förslag för att påverka hur föreningen jobbar och utvecklas! Friskis&Svettis är en ideell förening. Mycket av vår verksamhet utvecklas genom medlemmarnas och funktionärernas engagemang. Allt bygger på personlig initiativkraft.

Gör din röst hörd

Vad vill du förändra eller förbättra? Vi lyssnar på varje idé och varje åsikt.

Årsmötet för stora beslut

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. Besluten som medlemmarna tar här styr hela din Friskisförenings verksamhet. Du som är medlem har rösträtt och rätt att lämna in motioner (förslag) om föreningens framtid. På årsmötet beslutas vilka som ska ingå i styrelsen och vilka uppdrag de styrelsen får. Här röstar du också om alla motioner som kommit in från medlemmar.

Friskis Södertäljes Årsmöte

Kallelse årsmöte 2020!

OBS! Framflyttat till  7 maj kl 18.00

Välkommen på årsmöte!

När: Torsdag den 7 maj klockan 18:00.

Var: I stora konferensrummet på plan 2 i Friskis&Svettis Södertäljes anläggning på Svalängsvägen 1, 151 38  Södertälje. 

Anmälan:  Anmäl dig via schemat på hemsidan. Bläddra fram så du ser den 7 maj. 

 

Handlingarna kommer finnas tillgängliga 2 veckor innan årsmöte. Det vill säga vecka 12. 

Förslag på dagordning 2020.

 

Nedan hittar du protokoll från senaste årsmötet.

 

Stadgar

Protokoll årsmöte 2019

 

 

Var med och påverka

Var med och påverka genom att komma på mötet, rösta och motionera. Motionera kan du göra på många sätt hos oss. Har du tankar, idéer och förslag som du ser hjälper föreningen utvecklas, hålla hög kvalitet och öka lustfylldheten kan du skriva en motion som sedan medlemmarna som närvarar på årsmötet röstar för eller emot. Motioner ska vara skriftliga och ha kommit in till styrelsen senast åtta veckor före årsmötet, alltså torsdag den 6 februari- Du kan e-posta din motion till info@sodertalje.friskissvettis.se, alternativt lämna den i vår reception. Här nedan får du tips på hur du skriver en motion:

 Så skriver du en motion

Senaste datum att lämna in motioner: 6 februari. 

Styrelsen styr föreningsskutan

Styrelsen består av en ordförande och ett antal ledamöter. De ansvarar för att föreningens verksamhet drivs enligt de planer och mål som årsmötet (medlemmarna) har bestämt. De ansvarar också för att föreningen alltid tar tillvara på medlemmarnas intressen.