Din uppgift 

Hos Friskis&Svettis Södertälje har vi flera roller du som blivande funktionär kan välja mellan. De vanligaste är:

Receptionsvärd

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Vi söker dig som som med ditt glada och positiva sätt kan få våra medlemmar att känna sig speciella och sedda. Som receptionsvärd behöver du vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och ha förmågan att kunna ta egna initiativ. 

Barnvärd

Som barnvärd är du ansvarig i barnrummet under vår bemannade barnpassningar. Som barnvärd gillar du självklart barn. Du bjuder på dig själv, skapar trivsel och aktiverar barnen. Du har tålamod, och är en varm person. Du får barnen att le och föräldrarna att känna sig trygga.

Vi kommer att begära in utdrag från straffregistret från samtliga som rekryteras till uppdrag inom vår barnverksamhet.

Vaktmästare

Som vaktmästare sköter du om gymmet, genom att serva/laga träningsutrustning och sköta underhåll i lokalen. För rollen som vaktmästare behöver du vara händig, flexibel och social.

Gruppträningsledare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda gruppträningspass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Tränare i multihall

Som tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning i gymmet. Du genomför instruktioner och finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en övning. Du bidrar till en schyst stämning och kultur i gymmet.

Övriga funktionärsuppdrag vi har är:

Styrelse, valberedning, lokalgrupp och It.

 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag. Uppdragen är ideella och vi ser helst att du har varit medlem hos oss i 6 månader, känner till och gillar vår träning och delar våra värderingar.

 

Åldersgräns: För att bli ledare behöver du vara minst 18 år och du behöver vara minst 16 år för att vara värd. 


Informationsmöte

Nu rekryterar vi receptionsvärdar, barnvärdar och vaktmästare! 

Är du redo att ta steget? Första steget är att komma på en informationsträff. På informationsmötet får du veta allt om vad funkisuppdraget innebär. Och förstås får du möjlighet att ställa alla frågor du ev. har. Efter det känner du efter i magen hur det känns. Sen är det bara att hänga på rekryteringsprocessens olika steg. Nu rekryterar vi: receptionsvärdar, barnvärdar och vaktmästare!

 

Informationsmötet hålls den 25 september ett klockan 12:00 och ett 18:00.

 

Du anmäler dig till informationsmötet genom att skicka ett mail till andreas.nordh@sodertalje.friskissvettis.se Se till att du får med: Namn, Personnummer, telefonnummer, Vad för funktionär du vill bli, samt om du kommer på informationsmötet klockan 12 eller 18.

Sista anmälningsdag till informationsmötet är söndag 22 september.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.


Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare eller värd? Ställ dina frågor till andreas.nordh@sodertalje.friskissvettis.se.


Nu rekryterar vi!

Nu rekryterar vi!

Just nu har vi en rekrytering igång, där vi söker receptionsvärdar, barnvärdar och vaktmästare.

Läs mer