Spela video
  • Älska att dansa, oavsett hur det ser ut.
  • Älska att lyfta, oavsett hur mycket vikten väger.
  • Älska att trycka till, sträcka ut, veva runt, landa in, släppa loss, kuta som attan eller fånga en lyra.
  • Friskis&Svettis finns för att du ska hitta just din rörelseglädje och uppleva den om och om igen.
  • Välkommen in och hitta träningen du längtar till.

Hitta träningen du längtar till.

Love the way you dance

Släpp loss och känn musiken i kroppen. Utan att du märkt av det har du tränat dig sjöblöt av svett. Frågan är bara: Vad ger dig feeling?

Upptäck Dans >>

Love the way you lift

Vem du än är och vad du än vill träna, är gymmet en plats för dig. Våra tränare finns på plats för att hjälpa, peppa och utmana dig.

Upptäck Gym >>

Love the way you spin

Konditionsträna utan krångliga steg och rörelser. Gå in i din egen värld eller dras med av gruppkänslan och musiken. Människa möter maskin, på de bästa av sätt.

Upptäck Spinning >>

Love the way you push

Gruppträning för dig som vill bli starkare. Hitta kroppskontrollen, slipa på tekniken och våga trycka på. Här finns pass som bygger från grunden – och de som utmanar så att svetten sprutar.

Upptäck Styrka och teknik >>

Provträna hos oss

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa. Har du aldrig varit hos oss tidigare kan du provträna en hel vecka gratis. I provträningen ingår hela vårt utbud och du kan även boka dig på pass.

Love the way you play

Att träna tillsammans är både peppigt och kul! Välkomna på träning för hela familjen. Eller passa på att träna sida vid sida på några av våra barntillåtna pass.

Upptäck Barn och familj >>

Love the way you yoga

Meditativ och mjuk. Dynamisk och fysisk. Friskis&Svettis Yoga är vår egen och rör sig fritt mellan lugn och fysisk. Yoga tränar både kropp och sinne och hjälper dig hitta kopplingen mellan dessa två genom andningen. Namaste.

Upptäck Yoga >>

Love the way you flex

För att vardagen ska fungera. För att utvecklas i löpningen. För att komma tillbaka. För att klara tyngre vikt i knäböj. För att det är härligt. Anledningarna till att träna stabilitet och rörlighet är många. Vilken är din?

Upptäck Core och Flex >>

Love the way you jympa

Jympa är träning där rörelser och musik blir ett. Här får du kondition, styrka och rörlighet i en snillrik allt-i-ett-lösning. Det enda du behöver göra är att hänga på och känna känslan.

Upptäck Jympa >>

Love the way you start

När du landat i känslan att du vill köra igång med träning, då har du kommit en lång bit på vägen. Nu gäller det bara att köra. Vi på Friskis är gärna med som pepp och stöd om du vill börja träna.

Kom igång! >>