Gymma med din tonåring

Från  fyllda 10 år är ungdomar välkomna in i gymmet med vuxet sällskap. Från fyllda 13 år både m får man träna ensam under målsmans ansvar. Ta med din tonåring på en styrkeduell! Observera att för att få träna ensam på gymmet när receptionen är stängd måste man vara 15 år fyllda under målsmans ansvar.

Barn i gymmet/cirkelgymmet 

Om ditt barn sitter i en babysitter/babyskydd och inte kan ta sig någonstans på egen hand kan ni ta med barnet in på gymmet. Det ger dig frihet att få till träning med både vikter och cardiomaskiner. I övrigt får endast barn med giltigt träningskort vistas på gymmet. Det finns en soffgrupp och rithörna utanför gymmet där barn kan vistas under vuxens ansvar och uppsikt. 

Mammaledig?

På torsdagar mellan kl. 10.00-11.00 är cirkelgymmet  anpassat för dig och din bebis för egen träning.  Du kommer den tid det passar dig och får samtidigt chansen att träffa andra mammor och bebisar. Klippkort/gymkort/allträningskort gäller. Du är självklart fri att träna i Cirkelgymmet andra tider så länge salen inte är bokad för pass.