Fotomodeller och Friskis-medlemmar

Ingen kampanj utan fotomodeller. Modellerna i vår kampanj är medlemmar och funktionärer inom Friskis&Svettis. Har du tur träffar du dem kanske på ett pass i höst?

Fredrik Mäenpää, Lennie Eriksson och Charlie Larsson stod för yogaposerna, Gloria Larsson svingade kettlebells och Maral Jolstedt och Ki Wöllner jympa ihop. Ett stort grymt gäng medlemmar var även med och gymmade och jympade i kampanjfilmerna. Tack till alla er!

Regissören som jympar

Varje film kräver en en passionerad regissör. Regissören till våra kampanjfilmer råkar även vara inbiten Friskis-medlem och jympafantast. 

Gustav Ågerstrand är huvudsakligen dokumentärfilmare men har även jobbat med produktioner för tv. Idén till våra kampanjfilmer fick han när han stod på jympagolvet på anläggningen City i Stockholm. Han pitchade idén till oss och resten är historia!

Gillar du filmerna? Se mer av Gustavs produktioner

Foto på Gustav Ågerstrand
Foto på bandet Nordik Sonar

Elektropop på gymgolvet 

Musiken i höstens kampanjfilm står delvis den Stockholmsbaserade pop-duon Nordik Sonar för. Duon bildades 2014 och består av Benjamin Trossö, som är anställd på F&S Stockholms anläggning Hornstull, och Linus Erlandsson. I kampanjfilmen med gym-tema kan du höra låten Magic.

Gillar du musiken? Lyssna mer på Nordik Sonar på Spotify

Foto: Lingmerth Photography & Arts

Bilder från inspelningen