• Flyg från Örebro
  • Fullspäckat träningsschema
  • Hotell vid havet

Vi flyger med ett eget plan direkt från Örebro flygplats. Väl framme väntar en vecka med sol, bad, god mat, skönt häng - och träning så klart!

Veckan kommer att spenderas på ön Losinj. Ett sol- och badparadis som erbjuder vacker natur med kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till två små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och upplevelser.

Du reser tillsammans med andra medlemmar och ledare från Friskis Örebro. Träningsschemat erbjuder dig ett brett utbud med varierat innehåll spritt över morgon, förmiddag och eftermiddag. Förutom Friskis träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand. All form av träning är självklart frivillig - du själv väljer hur mycket och hur hårt du vill träna. Eller om du vill chilla vid poolen med en god bok.

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och två kiselstensstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten.

Resefakta

Datum: 24 september – 1 oktober.

Resa: Flyg från Örebro Airport till Rijeka, Kroatien. Sedan buss och färja till ön Losinj.

Ingår: Halvpension exklusive dryck. Dubbelrum (enkelrumstillägg 2500 kr). Transfer till och från hotell i Kroatien. 20 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage.

Pris: 9500 kr innan 1 maj. Därefter 9995 kr.

Resan blir av under förutsättning att vi blir minst hundra personer.