• Seniorkraft
  • Gemenskap
  • Rörelseglädje
Seniorklubben är för dig som känner att annan träning på Friskis är för tuff. Här får du riktig träning, men aktiviteterna är mjuka, snälla och enkla att anpassa efter din förmåga. Efter passen finns möjlighet att stanna kvar och umgås extra för den som vill. Att mötas är lika viktigt som att träna! 

Seniorklubben bygger på seniorer som inspirerar andra seniorer. Det gör att det är enkelt att hitta likasinnande och njuta av den mysiga klubbkänslan. Träningen kommer på köpet. Efter några träffar med klubben kommer du kanske känna dig mindre flåsig under promenaden, tycka det är enklare att knyta skorna och lättare att lyfta matkassen. Seniorklubben är träff och träning, på samma gång.

Schema och utbud

Cirkel

I denna träningsform tränar vi i en cirkel på 11 olika stationer. Övningarna är allsidiga och funktionella. Under passet ligger fokus på muskler och styrka, men också balans och lite glad svett såklart!

När:

Måndag kl. 10.00 på City
Onsdag kl. 10.00 på Öster 

Jympa

Glad och allsidig träning till musik. Var och en tränar vid en stol, stående och sittande. Under ett avsnitt använder vi redskap för extra styrketräning. Här utmanas smidighet, balans och styrka.

När:

Tisdag kl. 10.30 på Öster
Fredag kl. 10.00 på City 

Gymträning

Välkommen att träna tillsammans med en instruktör i grupp. Vi börjar tillsammans med en gemensam uppvärmning. Därefter tränar du vidare på egen hand, men med pepp och guidning från en instruktör.

När:

Måndag kl. 10.00 på City 

Drop-in

Samtliga platser är drop-in. Du behöver alltså inte boka i förväg eller binda upp dig på något. Kom när det passar dig!

Priser och träningskort

Vi har flera olika träningskort att välja bland. För dig som bara vill träna med Seniorklubben finns ett klippkort på 10 gånger för 450 kr (+medlemskap 200 kr). Vill du utforska även vårt övriga utbud får du som pensionär 20 % rabatt på våra träningskort. Se hela vår prislista här

Och du! Som ny hos oss får du alltid provträna en vecka gratis. Välkommen att kontakta receptionen så hjälper de dig igång!