Nästa utbildningstillfälle

Varmt välkommen på utbildning för Röris 7 och MiniRöris 5!

Utbildningen vänder sig främst till dig som arbetar inom skola och förskola. I kursen får du en föreläsning om hur rörelse ger positiva effekter i barns vardag och främjar inlärningen. Sedan går vi praktiskt igenom upplägget så att du lär dig verktyget. I kursen ingår också material som du tar med dig till din verksamhet för att kunna använda verktyget i vardagen. Har du gått en utbildning sedan tidigare kan du välja att bara vara med på de praktiska delarna och uppdatera din kunskaper.

När

Onsdag 18 april på Friskis Ingelsta. 

För frågor eller anmälan kontakta anna@nrk.friskissvettis.se

Inbjudan

Ta gärna med inbjudan till din arbetsplats så kan ni anmäla ett helt gäng!

Inbjudan till utbildning i Röris 7

Inbjudan till utbildning i MiniRöris 5

Rörispausen är kul rörelse på film

I klassrummet eller hemma. När överskottsenergin flödar över eller när ny fart och fokus behövs. Bara att härma och hänga på!

Sjuloopen

Spela video

Pigg & långsam

Spela video

Mer om Röris och Mini-Röris

Bli rörelseinspiratör

Röris Live och Mini-Röris Live är inspirationsdagar för dig som vill börja använda Röris eller Mini-Röris. Det är upplevelsebaserade dagar vänder sig till dig som är pedagog, förälder eller annan vuxen som vill inspirera barn till rörelse. Inspirationsdagarna ger dig allt du behöver för att komma igång!

Läs mer

Tankarna bakom

Blir någon överraskad av att Friskis&Svettis tar fram ett rörelseprogram för barn i skolan och förskolan? Knappast. Röris och Mini-Röris ligger helt i linje med människors förväntningar på Friskis&Svettis. Det är enkelt att vara med.

Läs mer

Hjärnan och rörelse

Susanne Wolmesjö, utbildare och föreläsare i neurosensormotorik, berättar i tre korta filmer om hur rörelse påverkar våra hjärnor när det gäller lärande, självkänsla och stress.

Spela video