Här kan du träna

  • Gym
  • Spinning
  • Gruppträning

Planritning

En lekplats för din träning 

Vårt gym kommer bli ca 800 kvm stort och rymma plats för en massa rolig träning. Du kommer kunna klättra, lyfta atlasstenar, köra ett grupp-pass eller bara ta en vända på löpbandet eller i maskinparken. Du kommer helt enkelt kunna ha ett riktigt roligt träningspass. 

Gruppträning

På Friskis Vrinnevi kommer vi ha vår egna spinninghall med plats för 30 deltagare på våra wattcyklar. Genom ett samarbete med Erlaskolan och Jönsbergska kommer vår övriga gruppträning hållas i deras träningshallar. Vi kommer bland annat erbjuda Jympa, Cirkelfys, Power Hour, Flex, Core, Yoga och Barnträning. 

Följ arbetet

Vill du få mer glimtar av arbetet med Vrinnevilokalen kan du kika in på vårt instagramkonto @friskisnorrkoping

Frågor på det?

Har du frågor, tankar eller tips som du vill delge oss är du varmt välkommen att skicka oss ett mail. 

Skicka ditt mail till Maja Klöver eller Emma Lago

Status juni 2018

Arbetet med att bygga en av anläggningens träningshallar (den Jympahall som tillhör Erlaskolan) är i full gång och har kommit en bra bit på vägen. I övrigt är lokalen tömd och full av möjligheter. Arbetet för vår del har fram tills nu bestått av att ta många många beslut för att få till så bra ritningar som möjligt. Besluten består av allt ifrån att välja var spinninghall eller reception ska placeras till att besluta kulörer, golv, belysning och andra material. Dessa ritningar blir nu bygghandlingar när uppbyggnaden av lokalen kickar igång under sommaren. 

Det som också händer nu innan sommaren är att vi väljer gymleverantörer och beställer det mesta av gymutrustningen. Alla dessa val grundar sig i alla de önskemål som kontinuerligt kommer in från medlemmar samt på en mängd studiebesök och test.