Spela video

Här kan du träna

  • Gym
  • Spinning
  • Gruppträning
Spela video

En lekplats för din träning 

Vårt gym kommer bli ca 800 kvm stort och rymma plats för en massa rolig träning. Precis som våra två andra gym kommer detta bli ett komplett gym med alla olika ytor en kan förvänta sig i ett gym. Här kommer vi även satsa lite extra på den lite mer lekfulla träningen, lite outside traditionell gymbox kan en säga. Du kommer kunna klättra, lyfta atlasstenar/säckar/bollar, träna street workout, köra ett grupp-pass (eller bara ta en vända på löpbandet eller i maskinparken). Du kommer helt enkelt kunna ha ett riktigt roligt träningspass.

Gruppträning

På Friskis Vrinnevi kommer vi ha vår egna spinninghall med plats för 30 deltagare. Genom ett samarbete med Erlaskolan och Jönsbergska kommer vår övriga gruppträning hållas i deras träningshallar. Vi kommer bland annat erbjuda Jympa, Cirkelfys, Power Hour, Flex, Core, Yoga och Barnträning. 

Öppettider

Friskis Vrinnevi kommer att bli en flexibel anläggning vilket innebär att du kan träna även om anläggningen inte är bemannad. 

Öppet 05.00-23.00 alla dagar

Bemannat 08.00-20.00

Följ arbetet

Vill du få mer glimtar av arbetet med Vrinnevilokalen kan du kika in på vårt instagramkonto @friskisnorrkoping

Frågor på det?

Har du frågor, tankar eller tips som du vill delge oss är du varmt välkommen att skicka oss ett mail. 

Skicka ditt mail till Maja Klöver eller Emma Lago

Status september/oktober

Just nu tuffar bygget på för fullt och anläggningens struktur börjar synas i verkligheten. Bygget ligger i fas med tidsplanen och vi siktar på öppning 3 januari. En hel del detaljer ska spikas just nu för att få till en bra helhet både träningsmässigt & visuellt. Det handlar om frågor som uppkommer under byggets gång och val av all lös inredning till exempel. Möbleringen av gymmet finputsas för att få till en grym träningsyta. 

Nu är det nära! 

Status juni 2018

Arbetet med att bygga en av anläggningens träningshallar (den Jympahall som tillhör Erlaskolan) är i full gång och har kommit en bra bit på vägen. I övrigt är lokalen tömd och full av möjligheter. Arbetet för vår del har fram tills nu bestått av att ta många många beslut för att få till så bra ritningar som möjligt. Besluten består av allt ifrån att välja var spinninghall eller reception ska placeras till att besluta kulörer, golv, belysning och andra material. Dessa ritningar blir nu bygghandlingar när uppbyggnaden av lokalen kickar igång under sommaren. 

Det som också är på gång just nu är att vi jobbar med att landa i alla val av träningsutrustning samt välja vilka leverantörer vi ska jobba med. Alla dessa val grundar sig i alla de önskemål som kontinuerligt kommer in från er medlemmar, lokalens möjligheter, omvärdsspan samt en mängd studiebesök, jämförelser och test.