Spela video

Gymmet på Ingelsta öppnade 2012 och det är alltså hög tid att uppdatera både utrustning och upplägg. Utöver det självklara att vi får en massa ny härlig utrustning så är syftet med uppdateringen att vi möblerar om och skapar en bättre logistik. Dessutom är det ju viktigt att hänga med i svängarna och ta till vara på all utveckling och de trender som ploppar upp. Att göra en såhär stor uppdatering ger oss också möjlighet att omvandla alla de önskemål som ni medlemmar kommer med och göra verklighet av dem. Några exempel på vad som konkret kommer att hända är dessa:

  • Hantelytan får lite extra utrymme
  • Det blir mer plats för en större maskinpark
  • Vi lägger nytt golv och får därmed en bättre ljudbild
  • Nyheten Plaza flyttar in- en yta där vi håller bland annat Plazapass och Rodd med också en perfekt yta att duka fram ditt eget träningspass på
  • Rörlighetsytan flyttar ut i det som idag är väntyta vilket gör att vi nyttjar anläggningen mer och bättre

Utrustning

Gammal utrustning kommer att bytas in till leverantör eller behållas. Det kommer alltså inte finnas någon utrustning till försäljning. 

Tre gym- tre möjligheter

Med öppningen av vår tredje anläggning, uppdateringen av Ingelsta och bygget av vårt Citygym 2016 öppnades också dörren för att tänka lite nytt i vår gymverksamhet och nischa respektive gym lite grann. Alla tre gym kommer självklart att ha ett brett grundutbud som passar många. Det kommer att finnas en bra cardiopark, maskinpark och friviktsutbud men utöver det har vi valt att krydda våra anläggningar lite olika.

  • Ingelsta- Ingelsta är vårt största gym med sina 1100 kvm. Här kommer du hitta vår största maskinpark som vi ger stort utrymme. Den kommer inte göra dig besviken. Till skillnad från våra andra gym som vi utrustat med ett grundutbud i maskinparkerna så har vi gett Ingelsta det där lilla extra; den där rumpmaskinen du vill ha eller bröstpressen som ger dig rätt vinkel; de finns här. Ingelsta är också unikt med sitt rymliga Cirkelgym som bjuder in till både pass och lättillgänglig cirkelträning på egen hand.
  • City- Vårt Citygym kan vi prata om som vårt friviktsgym för där har vi valt att skapa extra bra förutsättningar för lyft och träning med fria vikter. Här hittar du gott om racks och hantlar. All utrustning på friviktsytan kommer från de ledande leverantörerna inom området.
  • Vrinnevi- På vårt nya tillskott, Vrinnevi, vill vi vara lite extra lekfulla. Här försöker vi tänka lite utanför traditionell gymbox så att säga. Grundutbudet finns där men vi vill också uppmana till att våga testa nytt! Klättra på vår klättervägg eller peggboard, lek loss på vår street workout-hörna, lyft tungt med våra Strongmanprylar eller kör ett pass med vårt nya koncept Plaza. Ha ett riktigt kul träningspass helt enkelt.

Frågor

Har du tankar och funderingar kring uppdateringen eller någon annan fråga gällande våra gym är du varmt välkommen att kontakta gymansvarig Maja på maja@nrk.friskissvettis.se.