Ingelsta

På Ingelsta hittar du en komplett anläggning på en yta av 3000 kvm. Här finns 2 gruppträningshallar, en spinningsal, en Indoor Walkingsal och ett stort funktionell gym med Cirkelgym. Här hittar du också konferensrum samt föreningens kansli. 

Parkering: Gott om fri parkering (4 h) precis intill lokalen. 

Flexibel anläggning: Ingelsta har öppet 04-23 alla dagar men receptionen är inte alltid öppen. Tränar du under obemannade tider är det viktigt att du har koll på vilka regler och rutiner som gäller. Den kollen skaffar du dig här>>

Träna med barn: På vardagar fram till kl. 15.00 kan du ta med din bebis till träningen. När du tränar bör barnet sitta/ligga i babyskydd eller barnvagnsinsats. Det går även bra att låna någon av våra gruppträningshallar förutsatt att de inte är bokade.  

Barnrum: Intill vårt gym finns ett barnrum där barnen kan vistas medan du tränar. Här finns möjlighet att leka och titta på film. Barnrummet bevakas inta av personal/funktionär. 

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse kontakta Cecilia Kalén, cecilia@nrk.friskissvettis.se

Titta in hos oss

Här finns vi

Här finns vi