Ett kort- tre anläggningar

I ditt träningskort ingår all träning på vår tre anläggningar - Vrinnevi, City & Ingelsta - och alla våra pass utomhus.

Välj mellan 40 träningsformer

Hos oss kan du välja mellan 175 olika gruppträningspass varje vecka spritt över 40 olika träningsformer. Allt från Yoga till Spinning. Såklart har vi också 3 grymma gym. 

Hitta din träning

Gymträning på dina villkor

I våra välutrustade multihallar hittar du allt från konditionsträning till Strongmanhörna. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Ta mig till mer info om gymmet!

Träning och mycket mer

Vill du ha ännu mer inspiration har vi föreläsningar, Temapass i gymmet, träningsevents, Börja träna kurser, träningsresor mm.  

För aktuellt utbud; håll koll på nyheterna här på webben samt på sociala medier. 

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Provträna

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa.

Testa oss en hel vecka gratis! 

Under en vecka får du tillgång till hela vårt träningsutbud. Ta med ID-handling och hämta ditt Prova på-kort på någon av våra anläggningar. 
Provveckan gäller dig som funderar på att bli medlem i Friskis Norrköping och som inte varit medlem under nuvarande eller föregående kalenderår. Därför krävs det att du är skriven i Norrköping för att få ta del av erbjudandet. Provkortet gäller endast under våra bemannade öppettider. Gäller ej för gyminstruktioner & gymintro.