Välkommen till Friskis Ön

Hitta din träningslust hos oss

Friskis Ön ligger på Övägen i Limhamn! Den 2800 m² stora anläggningen är i två plan och inrymmer ett stort fullmatat och nyrenoverat gym, med ny fräsch yta för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp i våra Pass i gymmet. Dessutom finner du två stora gruppträningssalar och en spinnsal, där det finns plats för många härliga träningsupplevelser. Här finns också omklädningsrum, dusch och bastu på båda våningsplanen.

Friskis Ön är ett nyckelgym, vilket innebär att du själv går in med ditt kort de tider då anläggningen inte är bemannad. 

VARMT VÄLKOMMEN!

Här kan du träna

  • Gym
  • Gruppträning
  • Spin

Barnpassning & barnrum

Barnrummet på Ön är obemannat fr.o.m. den 14/6 t.o.m. den 14/8 

På Ön erbjuder vi barnpassning för barn som är blöjfria. Våra barnrumsvärdar leker, ritar, pysslar och läser med ditt barn medan du passar på att njuta av egen träningstid. 

Läs mer >>

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. 

Intresserad? Kontakta Ingrid för prisbild och tillgänglighet

Personliga tränare på Ön

Cecilia Borg

Cecilia Borg - Ön

Personlig tränare

 Oavsett vad din nivå och målsättning är kommer jag att guida dig till bästa möjliga resultat och vägen dit kommer att vara givande. Med gedigen utbildning och 25 års erfarenhet som personlig tränare kommer du att få optimal hjälp på vägen mot ett ännu friskare och starkare liv!

Tidigare har jag varit landslagstränare inom Gymnastikförbundet och har dessutom tränat många framgångsrika idrottare. Lika givande tycker jag att det är att träna nybörjare och personer med skador och jag har också fortbildningar inom skade- och uppbyggnadsträning. Funktionell träning ligger mig varmt om hjärtat och jag har även fördjupat mig inom träning för gravida och träning efter graviditet.

info@procoach.se  0704-536727

Elliot Twetman - Ön

Personlig tränare

Med stor passion för träning arbetar jag engagerat och målinriktat. Oavsett om du är ny eller erfaren, kan jag hjälpa dig nå nya höjder. Att se utveckling är något jag brinner för. Att skapa rörelseglädje likaså. Mitt mål är att ge dig en personlig upplevelse och för mig är du och dina önskemål högsta prioritet.

Jag har vuxit upp i en aktiv familj där motion och träning alltid varit aktuellt. Med en lång historia inom både lagsporter och individuell träning har jag god erfarenhet för vad som behövs om du vill utvecklas. Specialitet -  styrketräning, fria vikter, konditionsträning. 

ptelliottwetman@gmail.com 0723-585083

Elliot
Ingrid Aspelin

Ingrid Aspelin - Ön

Personlig tränare

Vill du komma igång med din träning, hitta nya övningar, bara har kört fast och inte ser några resultat, öka motivationen eller kanske rent av ändra din livsstil, då är PT något för dig. 

Mitt mål är att se dig nå dina träningsmål. Den du tävlar mot är dig själv, och jag ser fram emot att hjälpa dig slå dina egna rekord. 

Specialitet - funktionell träning, där variation, utveckling, resultat och glädje är budorden.

ingrid@apostrofen.se 0706-933839

Melinda Sjögren - Ön

Personlig tränare, gruppträningsinstruktör

Mitt mål är att inspirera människor till ett välmående och en bättre livsstil - vilket är ditt? Just jag kan hjälpa dig att nå ditt mål, oavsett vilket mål du har så tar vi oss an det tillsammans!

Specialitet - styrkelyft, funktionell träning, rörlighetsträning, viktminskning, crossfit coach

 melinda.sjogren@hotmail.se 0708-829740

Melinda
Stephanie

Stephanie Andersson - Ön

Personlig tränare gruppträningsinstruktör

Träning med hjälp av fria vikter, så som skivstänger, hantlar, kettlebells är den träningsform jag brinner för. För mig är målinriktad träning viktig. Att få följa en progression, en utveckling och resultat hos andra tycker jag är extremt givande. 

Specialitet - funktionell träning, styrketräning, fria vikter

stephanieandersson92@gmail.com 0702-078154

Fysioterapi

Lotta Dolck

Fysioterapeut Lotta Dolck

Lotta Dolck

För bokning, ring 040-15 49 47 eller 070-530 02 40

Besök hemsidan för mer info >

Fysioterapeuterna på Ön

www.sjukgymnasterna.com

 

För bokning:

Annette Romner

0709-14 02 10

Christian Carlsson

0705-16 32 03

Anette U Mattsson

0708-39 45 92

Fysio ön

Här finns vi

Här finns vi