Annika Mohlin

Annika Mohlin - Jympa

Varför Friskis?
Jag var ledare i Friskis Växjö när jag bodde där, så när flytten gick till Malmö så blev det såklart Friskis även här. 

Hur länge har du varit aktiv?
Sedan 2003, fast firar 20 år i år som ledare totalt sett 

Varför jympa?
Det är en kombination av så mycket som jag gillar: peppig musik, bra allroundträning och att vara tillsammans med andra människor.

Gottfrid Linge - Jympa

Varför Friskis?
Jag väljer om Friskis år efter år så länge som mina egna och Friskis värderingar går så bra ihop. Vad är det då som är så unikt med Friskis? Jo... Det är avslappnat fritt från pekpinnar om hur du ska leva. Här motarbetas all hysteri kring kropp och hälsa. Målgruppen är alla! Jag kan vara mig själv på Friskis och det finns en skön mix av motionärer av alla typer och former. Friskis&Svettis är en ideell organisation helt utan vinstintresse där alla pengar går tillbaka till verksamheten. Vi funkisar engagerar oss på ideell basis av eget intresse. Det finns inga kommersiella intressen bakom som driver oss utan vi står helt fria och bestämmer själva tillsammans. Jag gillar samhällsengagemanget där vi skapar debatt och påverkar så att vi får ett friskare och mer välmående samhälle även i utsatta grupper. I en tid då folk tenderar att gömma sig bakom sina skärmar och skriva taskiga kommentarer så bygger vi broar och skapar verkliga möten mellan människor. Det behövs mer än någonsin! Och framför allt lusten! Jag har aldrig så roligt som på Friskis. De bästa stunderna i livet har jag upplevt här! Det finns inget roligare!

Hur länge har du varit aktiv?
Jag har tränat på Friskis sen början på 90-talet, varit gruppträningsinstruktör för land- och vattenträning i snart 20 år och aktiv som ledare på Friskis sedan 2006.

Varför jympa?
Jympan är den ultimata träningsformen som inkluderar allt du behöver. Med peppande musik och sköna rytmer i kroppen tar du dig igenom en berg-och-dalbana av rörelser på känsla. Det ger dig en obeskrivlig upplevelse där du får funktionell träning på köpet. Jag vet inget som är mer utmanande än att trycka på järnet i ett Jympa intensiv-pass! Stämningen i rummet, den peppande musiken, de starka deltagarna och riktigt tuffa rörelser, det blir inte bättre!

gottfrid
fredrik

Fredrik Westerlund - värd

Varför Friskis?

Det är härligt att hjälpa motionärer till enklare och roligare träning.  

Hur länge har du varit aktiv?

Vet inte säkert men misstänker att det är +10 år!

Varför värd?

För att jag tycker om att hjälpa till.

Camilla Berg - värd

Varför Friskis?

Hade gått på 24/7 men var inte nöjd. Valet blev Friskis Malmö för bemötandet och bra personlig service.

Hur länge har du varit aktiv?

Tränade ca 1 år innan jag blev passvärd, har varit passvärd i ca 5 år.

Varför värd?

För att jag får möta massa människor!

 
Camilla