Första steget i uttagningen  är ett ”praktiskt prov”. Rekryterarna tittar på hur du utför rörelserna, teknik och på många träningsformer också takt. 

De tittar också hur du leder/instruerar en grupp.

Går du vidare i uttagningen kallas du till ett informationsmöte där vi berättar om uppdraget som ledare/tränare i Malmö.

Nästa steg är utbildningen, i 3 delar. Första delen är en internutbildning som vi i Friskis&Svettis Malmö håller. Du får här information om föreningen och praktiska tips som hjälper dig på vägen att bli ledare/tränare. Därefter är det dags att gå ”Ettan” en fyradagars utbildning som ger dig grundläggande kunskaper om fysiologi och träningslära. Efter det är det dags för träningsformsutbildningen, 4-5 dagar beroende på vad du ska leda/instruera, där du fördjupar dig i din träning. Ettan och träningsformsutbildningar är på annan ort vilket innebär att du bor på kursgård/hotell.

 

Hoppas du vill bli en av våra ledare/instruktörer! Vi har uttagning 2 gånger per år och info om datum samt anmälan hittar du på vår hemsida under aktuellt.

För anmälan och frågor, hör av dig till rekrytering@malmo.friskissvettis.se