Friskis Linköping #friskislinköping

Varmt välkommen till Linköping största idrottsförening. Friskis Linköping har mer än 30 års erfarenhet av träning: rolig träning som ger rörelseglädje och träningslust. Detta kryddar vi sen med kvalitet, lättillgänglighet, både spets och bredd för elittränad eller nybörjare och massor av härlig musik.

Sammanlagt har hela Friskis&Svettis över en kvarts miljon medlemmar. Över 15 000 av dem finns i Friskis Linköping, det är alltså nästan 10 % av kommunens invånare som har valt att vara medlem i Friskis. Vi har ca 300 ideellt engagerade funktionärer – ledare, värdar och tränare som engagerar sig på sin fritid på Friskis bara för att det är så himla kul. Det märks.

Vi är också mycket glada att kunna erbjuda träning av högsta kvalitet i lokaler av högsta kvalitet - våra tre upplevelsecenter är Kanonhuset, Tannefors och City. Nu planerar vi också för vår fjärde anläggning som ska ligga i Harvestad. Hos oss finns något för alla. Nybörjare, vältränad, ung, gammal. Ett träningskort på Friskis Linköping gäller i alla våra lokaler – alltså både i City, Kanonhuset, Tannefors och sen också i Harvestad.