Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningarna.

Din uppgift som värd

Som värd i receptionen är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär, och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Som värd i gymmet jobbar du för en trevlig träningsatmosfär, hjälper till att hålla ordning och visar hur träningsutrustningen funkar. På vissa gruppträningspass finns det också värdar och där skiftar uppgifterna lite beroende på vilken typ av pass det är. Men gemensamt för alla är att du bidrar med en välkomnande attityd.

Ansök om att bli funktionär

Friskis Linköping rekryterar funktionärer i huvudsak två gånger per år: en gång på våren och en gång på hösten. Om du har frågor eller bara vill höra lite mer om vad det innebär att vara funktionär så är du mycket välkommen att höra av dig när som helst! Här kan du läsa mer om rekrytering av ledare och tränare samt infoträff den 15 oktober.Om du är intresserad av att bli receptionsvärd så är du välkommen att fylla i formuläret här så hör vi av oss.

Är du inte riktigt säker på vad för slags funktionärsuppdrag du är intresserad av så är det bara att höra av dig till någon av de ovannämnda.