Vi bjuder på kortare gratispass, så att du kan testa flera! 

Det är begränsat antal platser till passen men du kan redan nu boka din plats.
Detta gör du i vår medlemsservice eller genom att ringa 0510-237 10!

17.00-17.30 Flex soft med Anette

På Flex soft tränar du din rörlighet från grunden. Du mjukar upp och sträcker ut dina muskler och leder i mestadels dynamiska rörelser, till skillnad från stretch där du sträcker ut men håller still. Känslan är fokuserad och mjuk. Du tränar utan redskap, med kroppen som belastning. Fokus ligger på rörlighet men din stabilitet utmanas också.

Bli inte förvånad om du hittar nya muskler och leder i din kropp. Känn in, sträck ut och utmana!

17.40-18.10 Skivstång  

Gillar du rak och ösig styrketräning? Då är Skivstång för dig. Här tränar du i grupp med hjälp av en skivstång och fria vikter till drivande musik. Du tränar stabilitet och styrka för hela kroppen. Ledaren guidar dig till rätt teknik och peppar dig att orka mer. Belastningen är upp till dig, det är du som väljer vikterna. Skivstång är en skön kombo av styrka och musik.

Kom i god tid så hinner du plocka fram alla prylar i lugn och ro. Fråga ledaren om du vill ha hjälp!

18.20-18.50 Mind med Ulrika 

En stund för dig själv och en chans att varva ner. Det är fokus i Mind, en meditativ yoga med inspiration från mindfulness. Övningarna är få och särskilt utvalda för att träna en medveten närvaro med andningen i fokus. Det är där utmaningen ligger, att fokusera på nuet. Helt utan prestationskrav, för att skapa en avstressande känsla. 

Känslan är tillåtande och stillsam. Här och nu.

Andra aktiviteter under kvällen

Happy hours! Träna för en 50-lapp

Är du inte medlem än – eller vill du som medlem ta med en kompis? Passa på! På afterwork kör vi utöver gratispassen "happy hours", då du som inte har träningskort kan gå på vår ordinarie träning för bara 50 kronor.

(Gäller per aktivitet och person. Biljett till träningen erhålls i medlemsservice och ska kunna visas upp vid efterfrågan.)

DJ & disco i gymmet

Passa på att önska dina favoritträningslåtar i receptionen.
I medlemsservice köar vi alla önskemål och dunkar era favoritlåtar hela kvällen. Den stora discokulan i taket skapar skön stämning.

Tränare på plats!

Våra gymtränare finns på plats i gymmet under kvällen för att visa schyssta träningstips och svara på dina frågor. Kanske bjuder de på några fräcka dansmoves också! 

Kvällen avslutas med en valla-workshop!

Anmälan görs i vår medlemsservice under dess bemannade tider och är bindande. 

Eventet är gratis för dig som är medlem och kostar 150:- (betalas vid anmälan) för dig som ännu inte är det.

Kvällen avslutas med föreläsning om stress och utmattningssyndrom med Ulrika Malmesved och Antonio Alonso-Villaverde Lozano klockan 19-21.

De tillsammans har författat boken "Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom", Idus förlag.

I deras gemensamma föreläsning pratar de om stress och utmattning, om symtom och varningssignaler på stress. Sedan får du höra om den viktiga frågan som läkaren ställde till Ulrika i samband med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Frågan som skulle bli början till en viktig och värdefull insikt …

Läkaren berättar om sitt arbetssätt i mötet med patienter med utmattningssyndrom och du får möjlighet att ta del av fem viktiga punkter för att undvika utmattning. Ett avsnitt handlar också om att vara anhörig och arbetskamrat till någon med utmattningssyndrom. Föreläsningen avslutas med en frågestund.


Om:

Ulrika Malmesved – Läraren som gick in i väggen då de egna prestationskraven gjorde henne sjuk. Där startade en ny resa. Nya värderingar, ett nytt tankesätt och en ny yrkesinriktning, ett liv med hälsan i fokus. Idag jobbar hon i sitt egna företag Måbrarummet i Lidköping. Stresshantering, taktil massage och personlig träning.

Antonio Alonso-Villaverde Lozano – Läkaren som arbetar mycket aktivt med stressrelaterad ohälsa och har utvecklat en egen metod för att förebygga, behandla och följa upp patienter med utmattningssyndrom. Han brinner för att hjälpa sina patienter när livet vänder sig lite upp och ned så att de kan nå sina mål.


Ulrika och Antonio hälsar:

Välkommen till en föreläsning om stress och utmattningssyndrom. Vi vill bidra till att öka förståelsen för vad stress är och vad utmattningssyndrom innebär. Kanske kan det hjälpa dig att undvika att hamna i ett utmattat tillstånd. Ett tillstånd som inte alltid syns utanpå, men som känns så mycket i kroppen.
Att lyssna till vad det innebär att ta sig igenom ett utmattningssyndrom kan hjälpa dig som är anhörig eller arbetskamrat att förstå vad som händer, känslomässigt, fysiskt och mentalt.
Vi vill också bidra till att minska känslan av skuld och skam för dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, inge hopp om att det du kanske tycker är små steg i processen även bidrar till att det går att komma framåt. Ett steg i taget. En dag kommer mer ork, lust och glädje igen. Ta hand om dig!

”Intressant, givande, innehållsrikt” - sagt av deltagare på tidigare föreläsning


Föreläsningen är gratis för dig som är medlem och kostar 150:- för dig som ännu inte är det. Anmälan och betalning görs i vår medlemsservice under dess bemannade tider och måste göras oavsett om du är medlem eller inte då vi har begränsat antal platser. Anmälan är bindande.