Bli medlem

Provträna 1 vecka gratis

I september har du som inte redan är medlem möjlighet att provträna gratis 1 vecka hos oss! Så passa på att prova våra utepass, kom in och testa ett av våra gruppträningsspass eller kör på i gymmet! 

Träningsnyheter 2020

När Friskis&Svettis utvecklar träningsnyheter ska det självklart kännas aktuellt, spännande men också lite överraskande. Varje år görs en trendspaning som ligger till grund för utvecklingen. Här hittar du årets nyheter.

Välj mellan fler än 75 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan fler än 75 olika gruppträningspass varje vecka spritt över ca 20 olika träningsformer. Allt från Jympa till spinning.

Gymträning på dina villkor

I vårt välutrustade gym hittar du allt från maskiner till Kettlebells. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa.

Träning och mycket mer

Vill du ha ännu mer inspiration har vi kurser, resor, föreläsningar och mycket mer. Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.