Ett riktigt bra erbjudande till dig!

Så här kan du hjälpa till

Du som medlem är viktig för att Friskis ska kunna fortsätta med vår idé om träning av högsta kvalitet för alla. Du kan bidra till stabiliteten i föreningens ekonomi genom att fortsätta att ha aktivt kort här. Därför har vi tagit fram ett par riktigt fina erbjudanden!

 
1. Köp Årskort fr o m 1 maj så gäller det ända till 31 augusti 2021 oavsett när du köper det!

Köper du ett Årskort av något slag till ordinarie pris från och med 1 maj till och med 31 augusti, börjar det gälla direkt och tar inte slut förrän 31/8 oavsett när du startar. 
Du får med andra ord upp till 4 månader extra på ditt Årskort (till ett värde upp till 1 165:-), beroende på hur snabb du är!
Erbjudandet gäller Allkort, Gymkort, Gruppträningskort, Citygymskort och Dagkort 12 månader, även student-, ungdoms- och seniorpriser.
Medlemskap 150:- per kalenderår tillkommer

2. ...eller köp Sommarkortet 2020 - med en extra månad!

Sommarkortet 2020 är ett Allkort med giltighet 1 maj – 31 augusti för 920:- (775:- för pensionär, ungdom och studerande).
Gäller all träning, all öppen tid på våra båda anläggningar.
Vanliga år gäller sommarkortet juni-augusti, men årets variant börjar gälla redan 1 maj för samma pris!
Medlemskap 150:- för 2020 tillkommer

Två galet värdefulla erbjudanden för dig – och oerhört värdefullt för oss som förening!

3. Peppa en kompis att hänga med

Kanske finns det någon du vill köpa presentkort till, eller som kan tänkas vilja hänga med på något av erbjudandena ovan?

4. Frys inte ditt kort

Vi är oerhört tacksamma om du inte pausar ditt kort eller säger upp ditt autogiro i nuläget Om du är orolig och inte kan eller vill träna på våra anläggningar så erbjuder vi massor av träning online. Vi erbjuder också pass utomhus och hoppas kunna erbjuda ännu fler sådana framöver.