Spela video
Tillsammans, men lite mer isär. Nu har vi flyttat många pass utomhus och anpassat träningen inomhus. Dessutom har vi tagit fram digitala pass - gratis för alla. All rörelse räknas! Men det är roligare tillsammans.

Tillhör du en riskgrupp? Testa gärna att träna med oss digitalt, tills vi kan ses fysiskt igen!

träna ute med friskis

Cirkelfys, Power Hour, Jympa, Utefys, IntervallFlex, Stavgång, Coreflex... eller löpning med himlen som tak. Häng med ut!

träna hemma med friskis

Testa vår digitala träning. Gratis för alla!

Onlineträning på schemat

Här hittar du schemalagda ledarledda pass varje dag. Träna hemma, ute eller där du befinner dig. I schemat finns pass för morgon, lunch och kvällsträningen. Bara att starta passet innan sluttiden och köra!

Till veckans pass

Friskis Play - onlineträning när det passar dig

Träna när och var du vill med Friskis play. Allt från Coreflex, Yoga och Modus till Familjeträning, Hemmafys och Jympa soft med stol. Hitta din favorit och häng på!

Här är alla passen

Tipsa om vår digitala träning - gratis för alla!

Är du äldre själv, eller har du någon nära som inte kan röra sig lika fritt som vanligt just nu? Testa och tipsa gärna fler om vårt nya digitala pass Seniorklubben. Riktigt bra, uppbyggande träning som du kan göra hemma, med en vanlig stol som träningsredskap.

träna hos friskis

Gym och gruppträning för alla.

2 träningsställen – öppna för dig

Båda våra träningsanläggningar har öppet med ordinarie öppettider. Välkommen in, du som är helt frisk och som inte tillhör någon riskgrupp. På gymmen har vi glesat ut vissa maskiner och hålle rkoll på antal inpasseringar per timme, och gruppträningen har färre platser än vanligt för att du ska kunna fokusera helt på rörelseglädjen.