Vi ses på:

http://friskiskalmar.shop.twiik.me/

 

Så här kommer du igång

Börja med att ladda ner appen Twiik i Appstore eller Google Play. Därefter registrierar du ett konto antingen i appen eller på app.twiik.me i din dator.

Koder

Du som är medlem hos oss har fått ett mail med en medlemskod till din epostadress som finns i vårt bokningssystem. Varje kod är unik och kan användas en gång. Den koden anger du i appen genom att trycka på profilknappen längst ner till höger och scrolla ner till ange kod. Då får du automatiskt tillgång till ett antal program utan kostnad. Har du inte fått en kod, maila oskar@kalmar.friskissvettis.se

Är du ny medlem så mailas en kod ut till dig senast en vecka efter du blivit medlem. Avslutar du ditt medlemskap upphör din kod att fungera efter en period. Du har dock kvar ditt twiik-konto. 

 

Programbutik

Våra program och kurser köper du enkelt i appen. Vill du istället hantera dessa på en dator kan du gå till vår programbutik. Har du angett din kod i appen så loggar du in med din twiikprofil även här, så gäller samma förutsättningar för dig som i appen. Detta eftersom du inte kan använda din kod mer än en gång. 

Länk http://friskiskalmar.shop.twiik.me/ 

 

Ansluta pulsklockor och externa appar

Detta gör du smidigast på webben, du loggar in med ditt twiikkonto på app.twiik.me och går till ”mitt konto/externa tjänster”. 

 

Ansluta ditt Friskiskort

Även detta gör du på webben under mitt konto/externa tjänster på: app.twiik.me. 

Välj ”lägg till anläggning” i listan och leta upp Friskis&Svettis Kalmar. Användarnamn är den epostadress du anget i vårt kortsystem och lösenord är numret på ditt Friskiskort. Har du ett kortnummer som är kortare än 5 siffror lägger du till nollor framför ditt nr så du kommer upp i 5 siffror.

 

Hjälpcenter

I appen finns ett hjälpcenter under inställningshjulet om du har tekniska frågor om appen. Har du frågor om vårt innehåll, kurser och program, maila oskar@kalmar.friskissvettis.se