Guidad träning

Vår nyhet Guidad Träning i gymmet är till för dig som känner dig lite osäker i gymmet och som vill ha guidning till vad och hur du ska träna. Här får du chansen att träna ett program som ger dig bra styrketräning för hela kroppen. Passet kan köras av nästan alla, du anpassar motståndet efter din förmåga. 

 

Så här går det till

Varje onsdag mellan 10-12 och fredag 09:30-10:45 under teminerna finns vår gymtränare Katrin som guide för dig i gymmet. Hon sätter upp ett färdigt program med 7-8 övningar som sedan körs ett antal veckor, för att du ska ha gott om tid att lära dig övningarna och känna hur du blir starkare. Därefter kommer ett nytt program med nya övningar. Passet är uppbyggt utifrån våra grundrörelser; knäböj, utfall, lyft, press, drag och rotationer. Du tränar passet på egen hand eller med en vän, och Katrin finns som stöd och coach om du har några frågor eller vill ha lite pepp. Du väljer själv när du vill starta mellan.

Upplägget körs onsdagar 10-12 och fredagar 9.30-10.45. Passet är ett dropinpass och gäller för dig som har ett gym eller allträningskort. Du drar ditt kort i våra inloggningsstationer innan du går in i gymmet. Välkommen hälsar Katrin!