Om kursen

Vi kommer att arbeta i grupp på 6- 8 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och ha tät uppföljning gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Vi träffas fyra torsdagar i rad och tränar tillsammans (OBS! Första kurstillfället är onsdag 9/5 pga röd dag). Mellan kurstillfällena gör du dagligen individuellt utvalda övningar hemma för bästa effekt. Innan första kurstillfället träffas vi en gång individuellt där vi bl.a. mäter magmuskeldelning.

Kostnad: 995 kr + ev medlemsavgift i  F&S, inkl. en personlig träff (värde 350 kr) och 4 grupptillfällen.

Anmälan: Kursen är fullbokad. Fler startdatum kommer efter sommaren.

Kurstillfällen:
Onsdag 9/5 kl 9.30 i Studio Yoga
Torsdag 17/5 kl 9.30 i Studio Yoga
Torsdag 24/5 kl 9.30 i Studio Yoga
Torsdag 31/5 kl 9.30 i Studio Yoga

Emelie Andersen

Personlig tränare, kostrådgivare och certifierad MammaMage tränare.

"Att vi rekommenderar denna typ av träning är för att den är skonsam och bygger på hur kroppen fungerar – oavsett man är nybliven mamma, har ont i ryggen eller är en aktiv idrottare. Tanken är att du ska göra något den första tiden, och att insteget ska vara lågt. Det ska kännas enkelt att få in några övningar mellan amning, blöjbyten och vaknätter"

PT Emelie
Åsa
Kursen har gett mig en större förståelse för min kropp och jag förstår nu att det tar tid, och måste ta tid, att komma igång med träning efter graviditet. Nu vet jag hur jag ska träna och jag känner mig också mycket tryggare i min träning. Åsa Andersson

Gick MammaMage Steg 1 i april 2017