Om kursen

Vi kommer att arbeta i grupp på 6- 8 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och ha tät uppföljning gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Vi träffas fyra tisdagar i rad och tränar tillsammans. Mellan kurstillfällena gör du dagligen individuellt utvalda övningar hemma för bästa effekt. Innan första kurstillfället träffas vi en gång individuellt där vi bl.a. mäter magmuskeldelning.

Kostnad: 995 kr + ev medlemsavgift i  F&S, inkl. en personlig träff (värde 350 kr) och 4 grupptillfällen.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila Emelie emelie_a@jonkoping.friskissvettis.se

Kurstillfällen:
Tisdag 4/9 kl 10.00 i Studio Yoga
Tisdag 11/9 kl 10.00 i Studio Yoga
Tisdag 18/9 kl 10.00 i Studio Yoga
Tisdag 25/9 kl 10.00 i Studio Yoga

Emelie Andersen

Personlig tränare, kostrådgivare och certifierad MammaMage tränare.

"Att vi rekommenderar denna typ av träning är för att den är skonsam och bygger på hur kroppen fungerar – oavsett man är nybliven mamma, har ont i ryggen eller är en aktiv idrottare. Tanken är att du ska göra något den första tiden, och att insteget ska vara lågt. Det ska kännas enkelt att få in några övningar mellan amning, blöjbyten och vaknätter"

PT Emelie
Louise, kursdeltagare
Jag rekommenderar alla nyblivna mammor att gå kursen. Ge det som en gåva till dig själv, för det är du och din kropp värd. Louise Löwhagen

MammaMage steg 1, våren 2018