Så här gör du

På webben

Klicka på logga in (längst upp till höger i bokningsvyn). Användarnamnet är din registrerade e-postadress och lösenordet är dina åtta första siffror i personnumret ÅÅÅÅMMDD.

Via appen

Friskis bokningsapp finns att hämta på App Store eller via Google Play och heter "Bokningsappen"

För att komma till Friskis Jönköping anger du anläggnings-ID: 1466. Logga sedan in med samma inloggningsuppgifter som du gör till webb-bokningen.

Bokningsregler

OBS! Nya tillfälliga bokningsregler från och med 27/11. 

Biljettsläpp

En plats kan bokas sex dagar i förväg och fram till 30 innan passet. Bokad plats hämtas tidigast 2 timmar innan och senast 5 min innan passet. Du kan ha fem samtidiga bokningar men endast en bokning per dag. 

Avbokning

Avbokningar ska ske minst en timma innan passet. Vänligen respektera att vi inte tar avbokningar via telefon, även när det är mindre än en timma kvar till passet. Missad avbokning ger en varning och vid tre varningar spärras bokningsfunktionen i tre månader. Spärren hävs för 100 kr. En varning faller bort automatiskt efter sex månader, såvida inte kortet redan fått en bokningsspärr.

Reservbokningar

När en ordinarie bokning avbokas får den första medlemmen som gjort en reservbokning en ordinarie bokning. I samma sekund skickas ett mejl och ett sms till medlemmen som fått en plats. En förutsättning för det är att du som medlem har angett aktuell e-postadress och mobilnummer. Du kan få en reservplats fram till en timma före passets start.

Liksom vid ordinarie bokningar är det ditt ansvar att avboka din reservplats om du vet att du inte kommer att utnyttja den. Du kan avboka fram till en timma innan passet.