Välkommen på uttagning

Nu är anmälan till vinterns uttagningar öppen.

Datum

30 november 18:00 på Friskis Torsvik
1 december 18:00 på Friskis Växjö
18 januari 18:00 på Friskis Eksjö
25 januari 18:00 på Friskis Värnamo

Anmäl dig till uttagningen här

På anmälningssidan finns det också instruktioner för vad och hur du ska förbereda dig. Läs igenom noga – och förbered dig väl!

Det här söker vi just nu

Vad vi behöver för typ av ledare eller tränare varierar. Läs på vad vi söker just nu på din ort för att se om det känns aktuellt för dig att göra uttagning denna gång.

Eksjö
I Eksjö söker vi skivstångledare, tränare i gymmet, yogainstruktörer, Modus- och spinningledare. Vi söker också ledare/tränare inom alla träningsformer om man kan leda pass under morgon- eller dagtid (dvs någon gång mellan 06:30-16:00).

Jönköping (ink Huskvarna & Torsvik)
I Jönköping söker vi primärt ledare som kan hålla pass på vår anläggning på Torsvik. Högst prioriterat är: dans, step, skivstång, cirkelfys, HIT, Modus.
Till Jönköping city söker vi dig som kan leda dans soft, cirkelfys soft, jympa soft eller spinning på dagtid. Vi söker också dig som vill leda cirkelfys kvällstid och dig som vill leda pass för personer med funktionsvariation. Till Huskvarna söker vi dig som vill leda spinning och cirkelfys. Vi söker också ledare/tränare inom alla träningsformer i Huskvarna om man kan leda pass under dagtid (gärna soft-pass). 

Värnamo
I Värnamo söker vi ledare och tränare inom alla träningsformer.

Växjö
I Växjö söker vi primärt ledare inom dans, step, skivstång, cirkelfys. Modus och HIT. Vi söker också tränare i gymmet.

 


Spela video
fuego ledare
"Som ledare kan du dela så mycket glädje med så många" Anna Volby

Ledare Dans fusion