Hösten 2018 öppnar vi vår fjärde anläggning. I Värnamo!

Friskis totala strategi bygger på att växa och det finns en ambition att täcka de ”vita fläckar” som finns på kartan. Vi på Friskis Jönköping vill alltid ligga i fronten och har gått från tanke till handling och här breddat vårt upptagningsområde till hela länet. En av de största orterna som inte har Friskis i länet är Värnamo. Organisatoriskt och ekonomiskt kommer Värnamoanläggningen att tillhöra Jönköping.

Gym, gruppträning och Yoga
I Värnamo kommer vi att etablera oss på klassisk mark, i tidigare Folkets Hus, Cupolen. På senare år även bibliotek. Många värnamobor har dansat och träffats där och det känns fantastiskt att låta lokalen leva vidare som mötesplats. Anläggningen kommer att erbjuda ett fantastiskt gym, gruppträning, spinning och ha en yogastudio. Det kommer också att finnas ett cafe/bistro i anslutning till oss. Anläggningen ligger ca 200 m från absoluta centrum och har mycket goda parkeringsmöjligheter.

Vi söker nya ledare, tränare och värdar
Rekrytering av funkisar i Värnamo pågår. Som funktionär i Friskis är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för våra medlemmar och är med och förverkligar Friskis idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning.

Nyheter

Här kommer du att kunna träna

  • Gruppträning
  • Spinning
  • Yoga
  • Gym