50 olika träningsformer

Styrkepass, löpning, jympa, dans, yoga, spinning, indoor walking eller gymträning. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig.

Två grymma gym

Våra gym är fullt utrustade med moderna maskiner, podier och fria vikter. Här kan du träna själv eller på pass för att få tips och ny inspiration. På plats i gymmen finns tillgängliga tränare för att guida, tipsa och svara på frågor. Tränarhjälpen ingår självklart i ditt träningskort, precis som alla pass.

Träna med PT

För dig som vill ha extra motivation erbjuder vi personliga tränare, där träningen skräddarsys efter just dina behov. Du kan också träna med en vän tillsammans med PT, PT duo, eller boka in dig på någon av de olika kurserna våra PT's erbjuder. 

Sveriges nöjdaste medlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Träningsnyheter 2020

När Friskis&Svettis utvecklar träningsnyheter ska det självklart kännas aktuellt, spännande men också lite överraskande. Varje år görs en trendspaning som ligger till grund för utvecklingen. Här hittar du årets nyheter.

Barnpassning

Barnpassning


Barnpassningen är pausad för närvarande.