Spela video

Pausa. Släpp in känslan.

Vi vet att du har mycket, och att orken knappt räcker till som det är.


Därför är Friskis&Svettis en frizon. Hit kan du komma precis som du är. 


Kom och ta några djupa andetag. Släpp in känslan. Tanka ny energi.

Det är inte svårt och det tar mindre än en timme. Vi hjälper dig hitta träningen du längtar till.Hitta träningen du längtar till

40 olika träningsformer

Styrkepass, löpning, jympa, yoga, flex, spinning, indoor walking eller gymträning. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig.

70 pass i veckan

Våra ledare ger passen sin egen unika prägel och personlighet. Tuffa intervallpass, mjuk yoga, endorfinrusig löpning eller fokuserad skivstång. Oavsett vad du väljer, vill vi ge dig en upplevelse utöver det vanliga. 

Ett stort fullutrustat gym

Vi har ett stort, härligt och fullt utrustat gym på 800 kvm. Här kan du träna själv eller på pass för att få tips och ny inspiration. På plats i gymmet finns tillgängliga tränare för att guida, tipsa och svara på frågor. Tränarhjälpen ingår självklart i ditt träningskort, precis som alla pass.

Vi finns på Slottsmöllan

I ditt träningskort ingår all träning på vår anläggning och i vårt härliga utegym. Du kan även hitta oss på tisdagar i Haverdalshallen.

Träna 05.00-23.00

Få tid till träningen. På vår anläggning kan du som medlem träna på obemannade tider.

Få hjälp att komma igång

Bli starkare eller få upp flåset. Få in vanan och hitta lusten. Vi guidar dig gärna för att du ska hitta din grej.

Medlemmarna som skapade kampanjen

Friskis&Svettis medlemmar har varit avgörande i skapandet av höstens kampanj. Här kan du läsa om de eldsjälar som bidrog med sin tid och sitt engagemang.