Din uppgift 

Som funktionär i Friskis Halmstad är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för våra medlemmar och är med och förverkligar Friskis idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät, och mycket mer.

Din uppgift som tränare

Som tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som receptionsvärd

Som receptionsvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.

Ansökning och uttagningar

Tränare rekryteras två gånger per år. Du kan alltid skicka in en intresseanmälan för att bli tränare, så kontaktar vi dig nästa gång det är dags för uttagning.

Receptionsvärdar rekryteras löpande under året. Även här börjar du med att göra en intresseanmälan.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som tränare? Ställ dina frågor till Elisabeth Gerdle på gerdle@friskishalmstad.se

Har du frågor eller funderingar om rollen som receptionsvärd? Ställ dina frågor till Josefine Widmark på reception@friskishalmstad.se