Välkommen till Gårda

I vårt fullutrustade gym på ett plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns fyra olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen, spinningsal och en indoor walking-sal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Här finns solarium som du använder via poletter eller solkort (köps på plats, åldersgräns 18 år).

Platschef - Fia Neldemo

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Barnpassning och barnrum

Vi erbjuder barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.
Våra barnvärdar finns på plats fram till och med vecka 50 då barnpassning har jul-uppehåll. De är åter på plats från vecka 2.

måndag: 16:30-19:30
tisdag: 16:30-19:30
lördag: 09:30-12:30

Läs mer här

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Här finns vi

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Till Gårda tar du dig enkelt med buss 60 mot Redbergsplatsen, hållplats Norra Gubberogatan.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Du som kommer med bil till Gårda kan parkera på följande ställen:

Fram till kl. 18.00 är det inte möjligt att betala i de två parkeringsrutorna utanför anläggningen. Då går det bara att stå utmed vägen och kortsidan mot betalning.

Efter kl. 16.45 på vardagar samt hela helgen parkerar du som medlem gratis i upp till två timmar utanför anläggningen med hjälp av särskild biljett. Biljetten hämtas i medlemsservice och ska vara utskriven tidigast 16.45 för att vara giltig. Biljetten gäller endast på den första inhägnade parkeringen på höger sida på Södra Gubberogatan.

Ovanpå Vagnhallen Gårda på andra sidan Kungsbackaleden mot p-avgift.

Titta in hos oss