Yogaledare Barbro

Barbro var med och startade Friskis Yoga och finns fortsättningsvis med i utvecklingen och framtidens Friskis Yoga. Sedan 2005 leder hon yogapass samt utbildar nya yogaledare. Du kan ha träffat henne på andra träningspass också. Hon arbetar som träningschef i Friskis&Svettis Göteborg.

"Yoga ger mig den extra dimension som gör mitt liv rikare. Yogan hjälper mig att nå in till min kärna, där lugnet, närvaron och det genuina råder. Min intention är att deltagarna på mina pass ska få ta del av samma upplevelse. I en tillvaro där prestation och högt tempo är vardag, blir tillfällen av stillhet och fokus allt viktigare oaser i människors liv."

Favoritasana;  Savasana

Yogaledare Eva

Eva mediterade i flera år innan hon mötte yogan och insåg att de tillhörde samma familj. Hon har en utbildning till Samayoga-lärare och är även yinyoga lärare. Eva var också med och byggde upp Friskis Yoga och utbildar inom Yoga, Yoga soft och Yoga energy. Hon leder yogapass i Göteborg varje vecka och har helgkurser i yoga i Friskis regi lite då och då.

"Jag ser yogan som ett samtal, en djupare kontakt med mig själv. Med yogan i mitt liv klarar jag av att leva mer medvetet och ta hand om mig själv på alla plan. När jag mår bra och är i balans kan jag dela med mig av detta. Yogan är ett sätt för mig att leva i mindfulness, i nuet.

Jag vill ge mina deltagare möjlighet att bli mer medvetna om hur yogan påverkar, vad kroppen säger och att acceptera det som är just nu. Jag vill att var och en som sitter på sin matta får uppleva det där stora andetaget ut, som är så ljuvligt."