Välkommen till Valhalla

Här kan du träna på ett anrikt gym med historia tillbaka ända till 1959. Gymmet har ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. 

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass har vi en cafédel fylld med schyssta saker som frukt, juicer och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Tillförordnad platschef för Kvillebäcken - Jonatan Cornelius

Viktiga tider i sommar

Obemannad träning 22 juni - 9 augusti

På grund av rådande omständigheter är anläggningen obemannad 22 juni-9 augusti.
Du kan ändå träna genom att ha en personlig kod kopplad till ditt träningskort. Du får hjälp i medlemsservice eller på telefon 031-723 56 00.
För anläggningens skötsel finns tidvis personal på plats. Tider för bad på Valhalla, se  simhallens öppettider.
Vecka 30 och 31 är anläggningen i Valhalla helt stängd på grund av storstädning.

Du är också välkommen att träna på någon av våra andra anläggningar i Göteborg. Närmast ligger Gårda, Västra Hamngatan och Johanneberg.

Lägg till simning till din träning

Med badtillägg, tillsammans med ditt aktiva Friskiskort, har du tillgång till Valhallabadets simbassäng via Friskis entré.
Badtillägget kostar 300 kr och gäller ett år från inköpsdatum.
Ombyte, dusch och bastu sker i Friskis omklädningsrum.
Ta gärna med badtofflor och badrock då det är en bit ut till bassängen.
Motionssimning gäller även medföljande barn. Barnet skall vara fyllda 10 år, kunna simma 200 m samt ha ett aktivt Friskiskort och badtillägg.

Tillgång till badet under juni, juli och augusti gäller under vardagarna. För bad på övriga tider se  simhallens öppettider – då du även betalar entré när du använder Valhallabadets ingång. 

Simma lugnt!

 

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass.

Just nu är det extra viktigt att vi håller avstånd till varandra. På alla anläggningar har vi gjort anpassningar till exempel genom att begränsa antalet platser på gruppträningen och glesa ut mellan, eller stänga av vissa maskiner.

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gym

Simma i samband med träning

Med ett badtillägg kan du lägga till simning till din gymträning.

Läs mer här.

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Tillgänglighet

Här tränar du några trappsteg ner från markplan i ett öppet landskap. Hela gymmet och omklädningsrum finns på samma våningsplan.

Omklädningsrum och duschrum är öppna utan skiljeväggar.

Här finns vi

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Hit tar du dig enkelt med spårvagn 2, 6, 8 och 13, hållplats Scandinavium.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Det finns ett fåtal parkeringsplaster (avgift) i direkt anslutning till anläggningen och ännu fler i närheten av Valhallabadet.

Titta in hos oss