Välkommen till Kortedala

I vårt fullutrustade gym på två plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

I damernas omklädningsrum finns solarium för medlemmar som du använder via poletter eller solkort (köps på plats, åldersgräns 18 år).

Vid frågor som rör Kortedala, kontakta anläggningen på kortedala@gbg.friskissvettis.se eller 031-723 56 80.

Viktiga tider i sommar

Obemannad träning 22 juni - 9 augusti

På grund av rådande omständigheter är anläggningen obemannad 22 juni-9 augusti.
Du kan ändå träna genom att ha en personlig kod kopplad till ditt träningskort. Du får hjälp i medlemsservice eller på telefon 031-723 56 00.
För anläggningens skötsel finns tidvis personal på plats.
Du är också välkommen att träna på någon av våra andra anläggningar i Göteborg.

Klä om och duscha hemma!
På grund av rådande omständigheter kommer våra omklädnings- och duschutrymmen vara stängda perioden 22 juni-9 augusti.
Tack för din förståelse!

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass.

Just nu är det extra viktigt att vi håller avstånd till varandra. På alla anläggningar har vi gjort anpassningar till exempel genom att begränsa antalet platser på gruppträningen och glesa ut mellan, eller stänga av vissa maskiner.

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Det här kan du träna

  • Gym

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Tillgänglighet

I Kortedala finner du oss några trappsteg upp från markplan med reception, gym i två plan och omklädning en trappa ner. Du förflyttar dig mellan våningsplanen via ett internt trapphus alternativt via internhiss. De stora ytorna gör att det är lätt att ta sig runt trots trapphus.

Här finns vi

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Hit tar du dig enkelt med spårvagn 6, 7 och 11, hållplats Kortedala torg. Restid från Brunnsparken 15 min.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera på följande ställen:

Fri parkering vid kortsidan och baksidan av anläggningen.

Parkeringshus bredvid anläggningen mot p-avgift.

Parkeringsplats vid Kortedala torg mot p-avgift.