Välkommen till Frölunda

I vårt fullutrustade gym på 2 plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen och en indoor walking-sal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Här finns solarium som du använder via poletter eller solkort (köps på plats, åldersgräns 18 år).

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass.

Just nu är det extra viktigt att vi håller avstånd till varandra. På alla anläggningar har vi gjort anpassningar till exempel genom att begränsa antalet platser på gruppträningen och glesa ut mellan, eller stänga av vissa maskiner.

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Reserverat gym för dig 70+

Vi jobbar stenhårt för att erbjuda träning för alla i dessa tider. Därför reserverar vi nu under en period, speciella tider i gymmet för dig som är 70+.

Frölunda tisdagar kl. 09.15 – 11.00 (15 september- 27 oktober)

Anläggningen är stängd för övriga medlemmar denna tid och är städad som alltid på morgonen.
Var rädd om varandra, håll avstånd, tvätta händerna och torka av maskiner och utrustning efter dig.

Vi ser gärna att omklädning och dusch sker hemma.

Vi tar in max 30 personer och platserna är bokningsbara här via hemsidan och i appen.

Under dessa tider hänvisar vi alla medlemmar som inte tillhör åldersgruppen till våra andra anläggningar.

Arbete på Lergöksgatan

Trafiken för trafikanter som kör Lergöksgatan förbi Munspelsgatan är omlagd till preliminärt april-2020.

Trafiken leds vidare mot Säckpipegatan. 

Korsningen Lergöksgatan/Munspelsgatan är helt avstängd.

I och med detta är busshållplatsen vid Kalles gatukök flyttad till den tillfälliga vägen på Balders parkering. Busshållplatsen norr om Munspelsgatan är även den flyttad till detta område (ca 120 m söderut).

Platschef - Elinor Sahlin

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking

Barnpassning och barnrum

Med anledning av Corona har vi just nu ingen barnpassning.
När barnverksamheten kommer igång hos oss igen erbjuder vi barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år, tider läggs ut när det blir aktuellt igen. Du kan då även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Läs mer här

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Tillgänglighet

På Frölunda finner du vår träning på två våningsplan. Entré, omklädningsrum, salsträning och styrkerelaterad gymträning finns i markplan. Indoor Walking och konditionsträning i gymmet hittar du en trappa upp.

Den obemannade ingången ligger idag en trappa upp med ledstång men flyttas till entréplan under sommaren 2020 samtidigt som ett enskilt omklädningsrum kommer till.

Boka massage

Joakim  är utbildad massageterapeut på Axelsons Institute och hyresgäst hos oss på Friskis Frölunda.
"Mitt mål med massagebehandlingarna är att kunden ska få bästa möjliga behandling för sina besvär och på så sätt minska risken att besvären kommer tillbaka."

Här finns vi

Så här tar du dig hit

Kollektivt

Närmaste hållpalts heter Bergkristallgatan. Tex buss 50 går från Brunnsparken och tar ca 20 minuter.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Runt fastigheten finns 23 st p-platser som tillhör Friskis&Svettis, dessa är gratis. Om du parkerar här fyller du i en lista inne på anläggningen.

Cirka 200 meter från anläggningen, i riktning mot Frölunda torg mittemot Stadsmissionen finns 67st p-platser, avgiftsbelagda.

Titta in hos oss