Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen. (länk)

Så här går det till att bli ledare/tränare.

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.

 

Ansök om att bli ledare eller tränare

 

Vi rekryterar ledare och två gånger per år, en gång på våren och en på hösten. Skicka in en intresseanmälan här

Ansök om att bli värd

Vill du bli värd? Gör en intresseanmälan. så kontaktar vi dig för en intervju.

Infomöte

Följande datum och tider är du välkommen att träffa oss för att få information om vad det innebär att bli lfunktionär i föreningen. Mötet tar ca en timma. 

17 oktober kl 18.00 - Åbytravet
28 oktober kl 18.00 - Elite plaza 

Uttagningar

10 november kl. 11.00 - Friskis Askim.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare eller värd? Ställ dina frågor till Cilla Wiberg på cilla@gbg.friskissvettis.se.

Arbeta hos oss?

Nästan hela föreningen drivs av ideella krafter men ett gäng arbetar för föreningen. Kanske finns ditt nästa drömjobb bland Lediga tjänster just nu.