Babygym

På vardagar (helgfri måndag-fredag) mellan kl. 09.00-15.00 är det tillåtet att ta med din bebis när du tränar i gymmet på Gavlehov. Du får även vara i salen förutsatt att salen är ledig. Bebisen ska vara i babyskydd (bilbarnstol) eller vagninsats under tiden du tränar. Vagnar parkeras utanför entrén, under taket vid F&S-skylten. Vi ansvarar ej för barnvagnar. Det är du som förälder som ansvarar för ditt barn under tiden du tränar. Skötbord finns i det enskilda omklädningsrummet (toaletten närmast barnhörnan). Behöver du lugn och ro eller vill amma så är det helt okej att använda soffan i barnhörnan.

Träna med barnvagn

Du har möjlighet att träna under bestämda tider och samtidigt ta med ditt barn i barnvagn i gruppträningssalen på Torget, gå in i appen eller bokningssidan för att se tider.

För er säkerhet ska barnet under hela vistelsen befinna sig i sin barnvagn, alt. bilbarnstol och självklart, ska hjulskydd användas. För att alla våra medlemmar ska trivas lika bra vill vi att ni tänker på att visa hänsyn till de andra som tränar och att ni lämnar lokalen om barnet stör andra. Barnvagnsträning gäller i mån av plats och under eget ansvar.