Knäböj med förflyttning

Sätt dig ner som på en stol och se till att pressa ut båda knäna i minibandet samtidigt. Nu börjar förflyttningen. Försök att lyft upp bröstet samtidigt som du knallar framåt.

Kålmasken

Redo för en utmaning? OK, då kör vi! Vandra ut med händerna till en planka med armarna sträckta framför dig. Trippa in med fötterna mot händerna och börja om igen.  Försök att hålla armar och ben så raka det går och höften stilla genom hela övningen .

Spela video

Sittande rodd

Lite extra kärlek till baksidan. Nyp ihop skulderbladen ordentligt när du drar bak bandet och försök att sitta med rak rygg hela tiden.

Höftlyft

Fantastisk miniband-övning som stärker upp runt höft och säte. Ligg på rygg med fötterna nära rumpan. Lyft nu höften så långt upp det går. Pressa ut knäna samtidigt och försöka att stanna till i det övre läget en kort sekund.

Armhävning med förflyttning

För en armhävning på tå eller knä, det som funkar bäst. Utmana genom att flytta händerna ett steg i sidled mellan varje nedsänkning. Försök att hålla ner rumpan genom hela övningen, sträva efter att nudda bröstkorgen i marken och spänn ut minibandet ordentligt.

Pssst! Vill du köra mer träning med miniband? Spana in passet i Online på schemat.

Fler tips till sommarträningen