Träna ute med oss

Nu satsar vi stort på att flytta träningspass utomhus. Perfekt för dig som vill hålla igång men inte kan eller vill träna inne just nu.
Passen är för dig som är medlem och har giltigt träningskort i Friskis Borlänge. Du bokar din plats via bokningen i appen eller webben. Checka in dig hos ledare eller värdar på plats. Dropin: Finns platser kvar så checkar du in vid passen. Ej medlem kan betala 50 kr med swish på plats.  Sök på Träna ute i schemat, för att se veckans pass. Utbudet fylls på löpande så håll utkik!

Träna på gräs eller utanför gymmet

Vi har flyttat ut flera av våra gruppträningspass och du hittar några i Börje Anderssons park nära vår lokal eller på en gym-yta strax utanför Multihallen.

Varför inte testa till exempel Modus, Cirkelfys, Dans, Jympa, HIT, Coreflex, Plazapass eller varför inte sommarens träningsnyhet Utefys och Utefys soft. Boka en plats i app eller via webb.

Häng med ut och spring!

Följ med oss ut till Mellsta eller Bergebo. Där kan du vara med på våra Crosspass som kombinerar löpning och styrketräning eller våra tema Trailpass där vi springer på små och stora stigar. Drop-in och du visar ditt träningskort på plats.

Sommarträning ute vid Ornässtugan

Start 2 juni.
Tisdagar 17.00 - Dans eller Jympa
Tisdagar 18.00 - Yoga
Torsdagar 17.30 - Jympa, Dans eller något av våra styrkepass
Fredagar 11.30 - Jympa, Dans eller något av våra styrkepass
Vilka pass på vilken dag? - Schema hittar du här.

Du som är medlem bokar en plats via app/webb. Du som ej är medlem swishar 50 kr på plats. Drop-in i mån av plats.


Att tänka på

  • Träna enbart när du är frisk
  •  Håll avstånd även att vi är ute
  •  Klä dig efter väder
  • Ta gärna med en matta eller handduk för övningar på marken